Aanbevolen : Autosloop - Auto verkopen

Online Taxi Reserveren

Published Dec 10, 22
5 min read

Table of Contents


Taxi Tarieven

[...] 30 aug Tegen een man die als taxichauffeur een zwakbegaafde klant zou hebben verkracht, is door [...] 27 mei Een taxichauffeur heeft maandagochtend op de A16 bij Rotterdam zijn taxi aan de kant [...] 18 sep In de onderhandelingen voor een nieuw kabinet wordt serieus gesproken over het verhogen van [...] 24 okt Munckhof heeft de aanbesteding voor Regiotaxi Noordoost-Brabant gewonnen.

[...] 30 aug Volgens minster Wopke Hoekstra van Financiën is het geen probleem om als taxiondernemer je [...] 25 jul In het Oost-Vlaamse Aalteren is in de nacht van dinsdag op woensdag een touringcar [.. - avan taxi.] 14 feb Steeds meer taxiondernemers klopten de laatste jaren voor hun taxiverzekering aan bij de Vereende, [...] 26 jul Ook op Europees gebied is de touringcar de meeste veilige vorm voor personenvervoer over [...] 13 feb De gemeenten Montfoort, Nieuwegein, Lopik en IJsselstein besteden voor een periode van tenminste drie [...] 24 dec In Amsterdam is afgelopen weekend een taxichauffeur aangehouden voor rijden onder invloed, het bezit [...] 30 apr Taxi Expo vindt dit jaar plaats op donderdag 10 oktober 2019 in Expo Houten (avan taxi). taxi anwterpen kalmthout.

155 taxi’s onverzekerd. Dat is ongeveer 3 procent van het [...] 11 okt De Inspectie Leefomgeving en Tranport (ILT) heeft vorige week bij een uitgebreide oprolactie in [...] 08 jun Waymo wil zijn zelfrijdende taxi’s ook in Europa laten rijden. Dat heeft directeur John [...] 18 jan Het is door steeds meer taxischades al veel lastiger geworden om een taxi betaalbaar [...] 30 okt De negen gemeenten in de Stedendriehoek zouden er goed aan doen om een punt [ - avan taxi...] 01 aug Het dagelijkse vervoer van zo’n 7. avan taxi.

[...] 22 nov Cem Laçin houdt zich namens de SP in de Tweede Kamer onder meer bezig [...] 11 jul Uitstootvrij doelgroepenvervoer komt in de praktijk nog niet heel veel voor. Dit komt vooral [...] 24 okt Hoe ga je als werkgever om met kwesties die draaien om arbeidsrecht? KNV-jurist Patrick [...] 04 okt Staatssecretaris Stientje van Veldhoven kondigde onlangs aan gemeenten te gaan helpen met het aanpakken [...] 27 mrt Taxi Geerets De Leeuw rust zijn nieuwe rolstoelbussen voortaan uit met apparaten die het [...] 07 sep Nederlandse taxichauffeurs houden vaker een deur open voor hun klanten en helpen vaker met [...] 10 sep Het leerlingenvervoer onder de vlag van Plus, OV is over de hele linie een stuk [. - avan taxi..] 31 okt Het Openbaar Ministerie heeft een taakstraf van 240 uur en rijontzegging geëist tegen een [...] 21 jan Uber verhoogt per direct de minimumleeftijd voor chauffeurs die via het platform willen rijden [...] 04 okt Korte taxiritten worden in Amsterdam volop geweigerd.[...] 10 okt Personenvervoerder Citax kent een rijke historie. Al in 1933 sierde een vijftal Citroën Rosalie [...] 25 jan Het Friese Schuil Personenvervoer is failliet verklaard. het bedrijf had te kampen met teruglopende [...] 22 jun De politie heeft een man uit Hengelo aangehouden die wordt verdacht van de mishandeling [... avan taxi.] 02 jul In Beek en Donk heeft een taxichauffeur zijn voertuig per ongeluk in een slootje [...] 06 sep De eerste editie van het Seminar Busveiligheid zal plaatsvinden op donderdag 11 oktober in [ - avan taxi...] 22 nov Het aantal kilometers dat pashouders met een Valys-taxi kunnen reizen, wordt tijdelijk verhoogd.

In Leeuwarden 17 jul In Tilburg is sinds kort het plaatselijke taxikeurmerk voor de opstapmarkt van kracht. Tijdens [...] 14 sep Vervoerders Witteveen en Willemsen-de Koning vinden niet dat de problemen met het leerlingenvervoer van [...] 14 jan In Den Bosch werd afgelopen weekend spontaan gestaakt door de plaatselijke taxibranche.

Taxi Binnenmaas

Er zijn [...] 11 feb Taxichauffeurs uit Rotterdam en Amsterdam willen op dinsdag 19 februari demonstreren op het Malieveld [...] 02 okt Een taxichauffeur die afgelopen weekend in het nieuws kwam doordat hij bij een ruzie [...] 22 mei Een man die als taxichauffeur aan de slag wilde, kreeg volgens de rechter terecht [...] 25 mrt Voor een nieuwe spelshow over gebruiken en gewoontes in Nederland wordt onder meer een [...] 13 mei Het wmo-vervoer in Den Haag gaat per 1 juni verder onder de nieuwe naam [...] 14 jan In Amsterdam is een 24-jarige fietster om het leven gekomen bij een aanrijding met [...] 30 jul Wie tijdens een rit met een Uber-taxichauffeur te maken krijgt met discriminatie, kan dat [...] 29 jun Taxibedrijven proberen soms extra vergoedingen af te dwingen als vervoersvolumes anders uitpakken dan in [...] 28 nov Ongeveer vijftig taxi-chauffeurs die het wmo-vervoer in Midden-Groningen verzorgen, leggen aanstaande vrijdag het werk [...] 14 aug Een waarschuwingsbrief van de Inspectiedienst Leefomgeving en Transport (ILT) deed de aanwezigheid van snorders [...] 01 nov Steeds vaker proberen mensen tot in hoger beroep om een Verklaring Omtrent Gedrag te [...] 12 feb Veilig Verkeer Nederland is van start gegaan met het trainen van Uberchauffeurs op het [...] 31 okt Op papier hebben gemeenten weliswaar mooie plannen voor luchtkwaliteit en milieu, maar in de [...] 10 jul Taxichauffeurs gaan tijdens de Nijmeegse Vierdaagseweek fooien en donaties inzamelen voor de verbouwing van [...] 16 jan In Assen is het laatste woord over de taxistandplaats bij het treinstation nog niet [...] 11 okt De Inspectie Leefomgeving en Tranport (ILT) heeft vorige week bij een uitgebreide oprolactie in [...] 28 nov Mobility as a Service (avan taxi).Dat 06 jun In Tilburg zijn donderdag de eerste gemeentelijke keurmerken uitgereikt aan taxichauffeurs die in de [...] 05 sep De 44-jarige taxichauffeur die afgelopen weekend dood in zijn huis te Amsterdam werd aangetroffen, [...] 21 jun Een taxibedrijf dat formeel in Groot-Brittannië was gevestigd maar alleen in Nederland actief was, [...] 21 nov Kort nadat Bovo Tours uitstel van betaling kreeg, is het touringcarbedrijf uit Roelofarendsveen failliet [...] 04 apr Een taxichauffeur raakte zijn vergunning kwijt omdat hij bij meerdere incidenten betrokken was - avan taxi.

Navigation

Home

Latest Posts

Met De Mobilhome Naar Italië

Published Feb 28, 23
10 min read

2e Hands Mobilhome

Published Feb 26, 23
10 min read

Auto Huren Bo Rent

Published Feb 12, 23
7 min read